cz
Blog
Kde se používají lineární LED svítidla?
05 Mar 2021  /  Rady a tipy

Kde se používají lineární LED svítidla?

Lineární LED svítidla jsou prachotěsné

Lineární LED svítidla patří mezi vysoce-odolné produkty. Jsou prachotěsné, odolné proti vodě, nárazům, a často i proti chemicky agresivnímu prostředí. Takové odolné svítidla se stávají první a jedinou volbou při plánování osvětlení ve výrobních halách, kde se světla setkají s různým typem znečištění a často i s možností mechanického poškození.
 

LED svítidla pro sklady

Lineární LED svítidla jsou ideální volbou pro skladovací prostory. Na rozdíl od LED panelů mají lineární světla dlouhé a úzké tělo, díky čemuž jsou vhodné pro nasvícení dlouhých a úzkých uliček mezi regály. Lineární světla jsou navíc opravdu výkonné, proto jsou vhodné i do skladů s několikametrovém stropem a bezpečně nasvítí uličku mezi regály iz velké výšky.
 

LED technologie do úzkých prostorů

Sklady však nejsou jediným prostorem, kde lineární světla mohou hrát první housle. Lineární svítidla se vyrábějí také v podobě LED průmyslových svítidel. Své využití najdou i na dlouhých chodbách škol, nemocnic a jiných veřejných budov. Díky své úsporném provozu dokáží zejména ve velkých budovách ušetřit až 70% nákladů na energii, kterou jinak utratíte na svícení klasickými žárovkami.
 

Řízení LED osvětlení

Lineární LED osvětlení je samozřejmě plně kompatibilní s moderním inteligentním řízením světel. Dokáží reagovat na pohybové senzory, můžete je podle potřeby stmívat, ale dovolí vám naprogramovat individuální harmonogram osvětlení, díky kterému se nemusíte o nic starat.
 

Lineární svítidla i do domácnosti

Odolné lineární LED světla jsou vhodné i do domácnosti. Často nahrazují klasickou kuchyňskou centrální neonky, která ani zdaleka nedosahuje takový výkon a odolnost proti parám a mastnotě z vaření, jako právě LED světla. Pokud máte zájem o pomoc s výběrem LED světla, neváhejte nás kontaktovat.

Potřebujete poradit?
Máme několik možností, jak nás kontaktovat. Vyberte si, která vám vyhovuje.
My se vám ozveme
Nechte nám váš e-mail a náš obchodní zástupce vás bude kontaktovat.
Facebook
SILRING CZ s.r.o.
602 00 Brno
Lidická 700/19
Záruka a doprava
Záruka na všechny výrobky 3 – 5 let. Doprava po celé České republice při objednávce nad 3500,- Kč - zdarma.
© Všechna práva vyhrazena 2024 SILRING
cz
Potřebujete poradit? Vyžádejte si nezávazný návrh vašeho projektu osvětlení