cz
Blog
Osvětlení kanceláře - jaké světla jsou vhodné na denní práci v místnosti?
17 Feb 2021  /  Rady a tipy

Osvětlení kanceláře - jaké světla jsou vhodné na denní práci v místnosti?

LED osvětlení pomáhá snižovat únavu

Internet je plný návodů, jak zvýšit produktivitu práce a soustředění během pracovní doby. různé chemické sloučeniny a meditační metody se ne vždy ukáží jako účinné. lidé postupně přicházejí na to, že mezi 3 nejdůležitější faktory, které ovlivňují váš výkon v práci, patří dostatek odpočinku (takže žádná probdělá noc), dostatečný přísun kyslíku (vyvětraná kancelář) a hlavně dostatečně silné osvětlení v celé kanceláři.

Dostatek světla i během sychravých dní

LED osvětlení poskytuje díky moderní technologii mnohem větší výkon a svítivost, než klasické staré žárovky. I během tmavých dní nebo nočních hodin tak dokáže v interiéru navodit dojem plnohodnotného denního světla. Pokud pracujete do pozdních večerních hodin, správně osvětlení vám pomůže udržet soustředěnou mysl až do fajrontu.

Mimořádná úspora

LED světla jsou navzdory vysokému výkonu mimořádně úsporné. To se projeví zejména na účtech za elektřinu ve velkých kancelářských budovách, open office, ale i ve všech průmyslových budovách, kde je osvětlení zapnuto v podstatě 24/7.

Druhým faktem je, že LED světla mají oproti klasickým žárovkám mnohem větší životnost. LEDky se "dožívají" řádově desítky tisíc hodin. Jen zřídka se objeví nějaký technický problém, a proto ušetříte i na opravách.

Rozmístění osvětlení

Pokud jste čekali, že v tomto článku vám ukážeme návrh přesného rozmístění LED osvětlení ve vaší kanceláři, tak vás zklameme. Správné naprojektování osvětlení v budovách a jiných prostorách je hotová věda, v níž se i my neustále vzděláváme i po letech tvrdé praxe. Každý objekt je specifický výškou stropu a půdorysem dané kanceláře, orientací oken a jiných faktorů, které ovlivňují kvalitu osvětlení.

Rádi vám navrhneme osvětlení na míru

Potřebujete navrhnout osvětlení pro vaši kancelář, budovu, open office nebo i školní třídu či průmyslovou halu? Neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám připravíme individuální cenovou nabídku a konkrétní návrh řešení osvětlení po osobní obhlídce prostoru pro vaši maximální spokojenost.
Potřebujete poradit?
Máme několik možností, jak nás kontaktovat. Vyberte si, která vám vyhovuje.
My se vám ozveme
Nechte nám váš e-mail a náš obchodní zástupce vás bude kontaktovat.
Facebook
SILRING CZ s.r.o.
602 00 Brno
Lidická 700/19
Záruka a doprava
Záruka na všechny výrobky 3 – 5 let. Doprava po celé České republice při objednávce nad 3500,- Kč - zdarma.
© Všechna práva vyhrazena 2024 SILRING
cz
Potřebujete poradit? Vyžádejte si nezávazný návrh vašeho projektu osvětlení