cz
Blog
Vnější LED reflektory - vysoký výkon za každého počasí
15 Jul 2021  /  Rady a tipy

Vnější LED reflektory - vysoký výkon za každého počasí

Přednosti exteriérových LED reflektorů

Kvalitní LED reflektory mají v porovnání s klasickými svítidly vysoký výkon při zachování nízké spotřeby energie. Pochlubit se mohou i opravdu dlouhou životností, která se šplhá v závislosti na jednotlivých modelů k desítkám tisíc hodin provozu. Světelný paprsek dokáže osvětlit požadovaný prostor na velkou vzdálenost.

 

Vnější LED reflektory - použití

Nejčastěji se LED reflektory používají pro osvětlení stadionů. Samozřejmostí je i osvětlení fotbalových hřišť, zimních stadionů, různých sportovních areálů, tenisových kurtů, ale i golfových hřišť či bazénů. Na hřišti dokáží vytvořit podmínky, které jsou téměř identické s denním světlem. Samozřejmostí je i osvětlení lyžařských zjadzoviek.
 

Osvětlení budov a památek

Osvětlení kostelů a soch, hradů a jiných historických budov je na Slovensku mimořádně oblíbené. I toto často zajišťují právě LED reflektory. Navzdory jejich vysokému počtu a non-stop provozu během celé noci jde o finančně výhodné řešení. Ve větším počtu se používají například i na osvětlení billboardů při cestách.
 

Odolnost vůči počasí

Jelikož jsou určeny do exteriéru, nemusíte se bát, že by si neporadili s ostrým sluncem, s mrazem či deštěm. Vybírejte si právě modely, kterým nevadí žádná změna počasí a budou vám spolehlivě sloužit celá léta i dlouho po skončení záruky.
 

Doplňkové způsoby použití

LED reflektory se využívají i pro montáž na vozidla a různé jiné dopravní prostředky - terénní auta, vrtulníky či čluny. Využívají se například při pátracích akcích ve vodě i na suchu. Mobilní reflektory na přenosných konstrukcích bývají zase součástí pódií, ale i stavenišť.
 

Odborný návrh a montáž

Nevíte, jak navrhnout osvětlení celého stadionu nebo rekonstrukci starého osvětlení sjezdovky? Nechte to na nás. Kontaktujte nás a my vám připravíme návrh osvětlení pro jakýkoliv interiérový nebo exteriérový prostor.

Potřebujete poradit?
Máme několik možností, jak nás kontaktovat. Vyberte si, která vám vyhovuje.
My se vám ozveme
Nechte nám váš e-mail a náš obchodní zástupce vás bude kontaktovat.
Facebook
SILRING CZ s.r.o.
602 00 Brno
Lidická 700/19
Záruka a doprava
Záruka na všechny výrobky 3 – 5 let. Doprava po celé České republice při objednávce nad 3500,- Kč - zdarma.
© Všechna práva vyhrazena 2024 SILRING
cz
Potřebujete poradit? Vyžádejte si nezávazný návrh vašeho projektu osvětlení