cz
Blog
Technické svítidla - jaké by měly splňovat normy?
01 Jun 2021  /  Rady a tipy

Technické svítidla - jaké by měly splňovat normy?

Co by měly vydržet technické světla?

Osvětlení ve vaší dílně by mělo rozhodně splňovat několik parametrů. V těch nejideálnějších podmínkách má obal, který ho chrání proti mechanickému poškození, je voděodolné, prachuvzdorné, ale zejména dostatečné výkonné, abyste měli ty nejlepší světelné podmínky pro vaši práci.

LED osvětlení do náročných podmínek

Při osvětlení staveniště se často vyžaduje, aby asistenční světla svítila opravdu 24/7 i po dobu několika let. Takové světla tedy musí mít opravdu vysokou odolnost, která se počítá na desítky tisíc hodin nepřetržitého provozu. Díky tomu mohou pracovníci na pracovišti nerušeně vykonávat svou činnost bez ohledu na denní či noční hodinu.

Technické LED svítidla

Proč se při výběru technických světel rozhodnout právě pro LED technologii? Kromě zmíněného výkonu a dlouhé životnosti, ale i úspornosti, o které si ještě něco řekneme, je to spektrum světla, ve kterém tato svítidla operují. Nabízejí možnosti, jaké nám nabízí i denní světlo, ale nejčastěji se používají bílé studené světla, které mají nejvyšší svítivost.

Průmyslová svítidla s technologií LED

Průmyslová LED svítidla v naší nabídce používají technologii LED, jejíž přednosti se naplno projeví zejména při osvětlení velkých výrobních hal nebo osvětlení skladových prostor. Při stovkách až tisících svítidel je rozdíl mezi spotřebou v porovnání s klasickým žárovkami opravdu markantní, co se bez debaty projeví i na provozních nákladech celé velké haly.

I osvětlení výbušného prostředí

Technické LED osvětlení se používá i při osvětlení výbušného prostředí, do kterého řadíme například doly, kamenolomy, ale i střelnice, kde musí světla vydržet opravdu vše od tlakových vln až po zásahy úlomků kamene či projektilů. I takové odolné svítidla mají pevné místo v naší nabídce.
Potřebujete poradit?
Máme několik možností, jak nás kontaktovat. Vyberte si, která vám vyhovuje.
My se vám ozveme
Nechte nám váš e-mail a náš obchodní zástupce vás bude kontaktovat.
Facebook
SILRING CZ s.r.o.
602 00 Brno
Lidická 700/19
Záruka a doprava
Záruka na všechny výrobky 3 – 5 let. Doprava po celé České republice při objednávce nad 3500,- Kč - zdarma.
© Všechna práva vyhrazena 2024 SILRING
cz
Potřebujete poradit? Vyžádejte si nezávazný návrh vašeho projektu osvětlení