cz
Blog
Stropní osvětlení - průvodce výběrem
09 Apr 2021  /  Rady a tipy

Stropní osvětlení - průvodce výběrem

Stropní osvětlení do interiéru

Stropní LED svítidla patří mezi nejčastěji vyhledávaný typ svítidel. Jsou vhodné stejně do bytů a domů v počtu několika kusů, jakož i do celých komplexů kancelářských budov, pro nemocnice, školy a jiné rozsáhlé objekty, které potřebují často i non-stop osvětlení 24 hodin denně.

Alternativy pro stropní osvětlení

Kromě tradičního stropního osvětlení najdete v naší nabídce například i LED panely, LED závěsná svítidla, ale i lištové LED svítidla. Všechny zmíněné jsou vhodné do interiéru a poskytnou vám dostatek světla na práci, vyučování, ale i na běžný pohyb po chodbách či jiných prostorách.

Příprava pro stropní osvětlení

Na instalaci nového LED osvětlení je nutná vhodná příprava, na kterou je třeba myslet napřed. Rozvody osvětlení se nejčastěji skrývají nad sádrokarton mezi hliníkové profily, které ho drží pohromadě. Pokud jste na to nemysleli, vždy je možné kabely vést přiznané po stropě nebo vzduchem, což se například provádí i účelově v různých industriální zařízených podnicích, restauracích i domácnostech.

LED osvětlení do velkých prostorů

LED stropní osvětlení doporučujeme i na rekonstrukci, či do novostaveb velkých komplexů kancelářských budov a jiných velkých staveb, kde se vyžadují často desítky tisíc světelných bodů. LED osvětlení je úsporné a zejména při velkém počtu žárovek se úspora na spotřebě energie, ale i na delší životnosti projeví v podstatě okamžitě.

Osvětlení do úzkých prostorů

Některé modely stropního osvětlení jsou vhodné i do úzkých prostorů, jako jsou například chodby, kumbalam, různé spojovací místnosti nebo skladové prostory s regály až po strop. Pokud máte jakékoli dotazy nebo potřebujete pomoci s návrhem LED osvětlení pro vaši budovu, neváhejte nás kdykoliv kontaktovat.
Potřebujete poradit?
Máme několik možností, jak nás kontaktovat. Vyberte si, která vám vyhovuje.
My se vám ozveme
Nechte nám váš e-mail a náš obchodní zástupce vás bude kontaktovat.
Facebook
SILRING CZ s.r.o.
602 00 Brno
Lidická 700/19
Záruka a doprava
Záruka na všechny výrobky 3 – 5 let. Doprava po celé České republice při objednávce nad 3500,- Kč - zdarma.
© Všechna práva vyhrazena 2024 SILRING
cz
Potřebujete poradit? Vyžádejte si nezávazný návrh vašeho projektu osvětlení