cz
Blog
LED lucerna jako must-have každého turistu
28 Dec 2021  /  Rady a tipy

LED lucerna jako must-have každého turistu

LED lucerna pro turisty

Malé a lehké LED lucerny nacházejí své využití u turistů a zálesáků. Jsou vyrobeny převážně z ultralehkých a pevných plastů, které snesou i nějaké to hrubší zacházení. Dobrá LED lucerna je vodotěsná, abyste se nemuseli bát používat ji iv dešti. Samozřejmostí by měla být nabíjecí a ideální VYMĚNITELNÁ baterie s vysokou kapacitou, která v kombinaci s LED čipem zaručí desítky, možná až stovky hodin svícení.

 

Solární LED lucerna

Dalším vylepšením LED lucerny může být součást malého solárního panelu. Během celodenního pochodu můžete mít lucernu zavěšenou pomocí karabinky na batohu nebo na opasku a nabíjet ji tak z denního světla. Následně vám vydrží svítit 4-6 hodin, což bohatě stačí na dobu od západu slunce do doby, než se rozhodnete zalézt do spacáku.

 

Lucerny poháněné klikou

Velmi oblíbené jsou i lucerny, které mají kromě solárního nabíjení i další možný způsob, a to nabíjení klikou. Podobně jako u mlýnku na kávu, klikou točíte například jednu minutu, čímž přes dynamo dobíjíte baterii a následně vám může lucerna poskytnout 10 minut dostačujícího světla.

 

Moderní vs. tradiční design

LED lucerny naleznete v nabídce mnoha obchodů, přičemž v oblasti designu máte možnost výběru mezi moderním nebo tradičním provedením. Je jen na vás, jestli se vám líbí více tradiční designy, které vypadají v principu úplně stejně, jako klasické petrolejky, nebo dáte přednost modernímu minimalistickému designu, který bude skvěle ladit s vaším chytrým telefonem či powerbankou.

 

LED lucerna na terase

LED lucerny v různé podobě jsou vhodné nejen pro výlety do přírody, ale i do zahrady. Ať už dáte přednost lucernám, které se zapichují do země, závěsným lucernám, lucernám ve tvaru zvířat nebo opět lucernám v designu petrolejové lampy či solárním LED světlům ve tvaru veřejného osvětlení, to vše závisí jen na vašem vkusu.

Potřebujete poradit?
Máme několik možností, jak nás kontaktovat. Vyberte si, která vám vyhovuje.
My se vám ozveme
Nechte nám váš e-mail a náš obchodní zástupce vás bude kontaktovat.
Facebook
SILRING CZ s.r.o.
602 00 Brno
Lidická 700/19
Záruka a doprava
Záruka na všechny výrobky 3 – 5 let. Doprava po celé České republice při objednávce nad 3500,- Kč - zdarma.
© Všechna práva vyhrazena 2024 SILRING
cz
Potřebujete poradit? Vyžádejte si nezávazný návrh vašeho projektu osvětlení