cz
Blog
Kde všude můžete využívat LED lišty?
04 Jan 2021  /  zajimavosti

Kde všude můžete využívat LED lišty?

Designový prvek do bytu

Hned v prvním bodě je dobré poznamenat, že LED lišty není vhodné používat jako primární osvětlení jakýchkoliv prostor. Slouží hlavně jako designový prvek, nebo pro dosvetlenie různých temných zákoutí, kam klasické stropní svícení nedosvíti. Chcete-li vytvořit dostatečně silné světlo v obytných prostorech, vyberte si například z nabídce LED zápustných světel.

Kuchyňské linky

Lištové LED svítidla se nejčastěji montují pod vrchní skříňky kuchyňských linek. Právě ty nejčastěji tvoří stín nad pracovní deskou. Spolu s stínem vaší siluety se tak z pracovní desky stane relativně tmavé místo. LED lištové svítidla pod horním skříňkami namířeno na pracovní desku dokonale osvětlí váš pracovní prostor. Zároveň budou umístěny pod úrovní vašich očí, a nebudou vám je tak zbytečně táhnout.

Výkladní skříně, prodejny

Mezi nejčastějších odběratele lištových LED svítidel patří obchodní domy a prodejny, kde se takové lišty starají o dokonalé světlo při vystavování zboží. Správné nasvícení zboží má vliv i na rozhodovací proces zákazníků, a proto ho nelze podceňovat. Platí to zejména u oblečení, autech, špercích a dalších výrobcích, při kterých záleží na jejich designu.

Galerie

LED lištové svítidla tvoří neodmyslitelnou součást galerií a jiných výstavních ploch, kde dokonale nasvítí vystavované obrazy či jiné umělecká díla a předměty. Své místo mají i na dočasných výstavách, ale i v muzeích, hradech, zámcích a různých pamětních domech. Použitelné jsou v interiéru i exteriéru.

Potřebujete návrh osvětlení?

Neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám připravíme individuální cenovou nabídku na míru. Postaráme se io realizaci takového osvětlení. Máme dlouholeté zkušenosti s projektováním osvětlení pro interiér i exteriér, pro malé bytové, ale i obrovské nebytové prostory. Těšíme se na vaši zprávu.
Potřebujete poradit?
Máme několik možností, jak nás kontaktovat. Vyberte si, která vám vyhovuje.
My se vám ozveme
Nechte nám váš e-mail a náš obchodní zástupce vás bude kontaktovat.
Facebook
SILRING CZ s.r.o.
602 00 Brno
Lidická 700/19
Záruka a doprava
Záruka na všechny výrobky 3 – 5 let. Doprava po celé České republice při objednávce nad 3500,- Kč - zdarma.
© Všechna práva vyhrazena 2024 SILRING
cz
Potřebujete poradit? Vyžádejte si nezávazný návrh vašeho projektu osvětlení