cz
Blog
Designové ambientní LED osvětlení iu vás doma
29 Oct 2021  /  Rady a tipy

Designové ambientní LED osvětlení iu vás doma

Designové LED osvětlení

Máte-li zájem o designové LED osvětlení ve vaší domácnosti, je třeba začít s výměnou primárního osvětlení. LED panely, LED stropní svítidla, ale i zabudované bodovky jsou ideálním řešením pro všechny místnosti od obývacího pokoje až po spíž. Vybrat si můžete z různých minimalistických designů a hlavně ze tří nejčastějších barev – teplé žluté, neutrální denní a studené bílé. Neutrální denní je nejpříjemnější a je to skvělý kompromis mezi teplým, ale zároveň dostatečně jasným světlem.

LED lišty a pásky za nábytkem

Když máte vyřešeno primární osvětlení, můžete popřemýšlet i nad výměnou stolních či nočních lampiček, žárovek digestoře a podobně. Skutečné zázraky však zvládnete vytvořit s LED lištami a samolepícími LED pásky. Jejich primární určení je například v kuchyňských linkách, ale vhodnou instalací za skříň, komodu, pod postel či za televizor můžete vytvořit ambientní designové osvětlení, které vám poskytne i dostatečnou intimitu při vypnutém primárním osvětlení.

LED se změnou barvy

Jaká LED světla a lišty či pásky si vybrat? Pokud vám jde čistě o designové osvětlení do domu či bytu, jistě zvolte model, který dokáže měnit barvu. I obyčejný LED pásek do zásuvky dokáže často svítit i 100 různými barevnými odstíny. Oranžový zvolte na Halloweenský filmový večer, zelený na den Sv. Patrika, červený na romantický večer s partnerem - fantazii se meze nekladou.

Inteligentní řízení LED osvětlení

LED osvětlení si vychutnáte nejlépe tehdy, když jej budete moci ovládat pomocí nějakého smart systému. Ztlumování světel přes váš chytrý telefon nebo zapsání světel na dálku z dovolené u moře pro odplašení zlodějů jsou jen některé z funkcí, které oceníte teprve tehdy, když je budete opravdu mít.

LED osvětlení reagující na hudbu

Mnohé z LED osvětlení na trhu dokáží dokonce i reagovat na hudbu nebo jiné zvuky. Ambientní LED osvětlení je dokonce součástí některých modelů LED TV. Při projektování osvětlení vás limituje jen vaše vlastní představivost. Pro vytvoření dokonalé atmosféry jsou právě LEDky reagující na zvuky výbornou volbou.

Potřebujete poradit?
Máme několik možností, jak nás kontaktovat. Vyberte si, která vám vyhovuje.
My se vám ozveme
Nechte nám váš e-mail a náš obchodní zástupce vás bude kontaktovat.
Facebook
SILRING CZ s.r.o.
602 00 Brno
Lidická 700/19
Záruka a doprava
Záruka na všechny výrobky 3 – 5 let. Doprava po celé České republice při objednávce nad 3500,- Kč - zdarma.
© Všechna práva vyhrazena 2024 SILRING
cz
Potřebujete poradit? Vyžádejte si nezávazný návrh vašeho projektu osvětlení